Aivan kuin mikä tahansa muukin asia, niin myös kattosi kaipaa säännöllistä huoltoa ja puhdistusta. Usein pelkkä katon pesu ja pinnoitus riittää katon uudistamiseen ja talosi kruunu saa useita lisävuosia. Pinnoitus oikein suoritettuna antaa jopa yli 15 vuotta elinikää katollesi. Katon toimivuus varmistetaan vain oikeilla materiaalivalinnoilla ja työskentelytavoilla. Maalaamme ja pinnoitamme kaikenlaiset katot. Käytämme kattojen käsittelyssä ja pinnoituksissa ISO 9001-laatu- ja ISO 14001-ympäristösertifioituja Iso Paint Nordic- tuotteita, jotka ovat suunniteltu ammattilaiskäyttöön.

Pyydä ilmainen arviokäynti, niin selvitämme kattosi tarpeen.
Kattojen maalauksiin annamme tapauskohtaisesti 1 – 5 vuoden takuun.
Tiilikatot

Tiilikaton huoltotarve näkyy jo pelkästä ulkonäöstä: jos kattosi on likainen ja siellä kasvaa jotain, on kattosi huollon tarpeessa. Tiilikaton pinnoitus Isonit-tiilikattomaalilla palauttaa kattosi toiminnallisuuden, pidentää huoltoväliä ja säilyttää kattosi visuaalisen ulkonäön jopa yli 10 vuotta.

Peltikatot

Pelti on suomalaisten kattojen suosituin katemateriaali. Toimiakseen se kuitenkin vaatii myös huoltoa. Peltikattojen ja metallipintojen suojaamiseen käyttämämme Metal One Coat- ja Isoxyde-pinnoitteet takaavat hyvän kiinnittyvyyden ja korroosion eston vuosiksi eteenpäin.

Mineriittikatot

Mineriitti- eli kuitusementtikatto on yksi 70-luvulla rakennettujen talojen yleisimpiä katemateriaaleja. Huollon laiminlyömisen seuraus on väistämättä katon uusiminen. Käyttämämme IsoPaint Nordic Rubber-pinnoite on suunniteltu siten, että tuote muodostaa elastisen ja kumimaisen kalvon katteen suojaksi. Ammattitaidolla tehty pesu ja pinnoitus auttavat kattoasi kestämään sääolosuhteita jopa vuosikymmeniä eteenpäin.

JÄTÄ KATTOHUOLET AMMATTILAISEN MURHEEKSI.
Kysy myös rahoitusta! Jopa 6 kk korotonta maksuaikaa!

Muista kotitalousvähennys!

    Puhelinnumerosi